TIMPANON

TÜZÉP

 

Segítünk az építkezésben!

Rólunk

 

Cégünk 2000-ben alakult, mely 100% magyar tulajdonú családi vállalkozás.

Kezdetben főtevékenységként csak építőipari kivitelezéssel foglalkoztunk, melyet a mai napig is folytatunk. De a megrendelők, kivitelezők, s a magunk részéről is folyamatosan visszatérő igényként lépett fel egy új tevékenységi kör bevezetése.

2004-ben építőanyag kereskedéssel is elkezdünk foglalkozni. Cégünk megalapítása óta dinamikusan fejlődünk, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink bizalmát kedvező árakkal, határidő betartásával és teljes körű szolgáltatással megtartsuk.

Széles körű referenciákkal rendelkezünk önkormányzatok, intézmények és magánszemélyek részére egyaránt. A folyamatos fejlesztések, széles gépparkunk, az elvégzett munkák minősége, mennyisége, és megbízhatóságunk révén elmondhatom, hogy a régió egyik jelentős építőipari vállalkozásává fejlődtünk.

A fejlődés következő lépcsője 2020 januárjában következett be: telephelyünkön megnyitottuk új áruházunkat, mely modern, tágas eladótérrel rendelkezik, ahol a mai kor követelményeinek megfelelő környezetben fogadhatjuk meglévő és új vásárlóinkat.

 

„Segítünk az építkezésben”

 

Várjuk Önöket személyesen is Hajdúböszörményben, a Külső-Dorogi u. 1. sz alatt!